22/8-2020 gifter vi oss!

22 augusti 2020

Bröllopsfölje

På den här sidan presenterar vi vårt bröllopsfölje så att ni får möjlighet att lära känna dem lite innan den stora dagen! 

 

 • Tärna

  Erica

  Erica är Annas äldsta barndomsvän och de har känt varandra sedan sexårsverksamheten. De har delat stunder som involverar allt från att på kuddar kasta upp möss i luften, till att hänga på Gröna Lund i princip varje dag under sommarmånaderna och dela en hel del resor (och bråk) tillsammans. För att undvika att Anna blir en Bridezilla kommer Erica tillsammans med Gabbi och Ina att hålla ordning på Anna under bröllopsdagen.

 • Best man

  Erik

  Erik (också kallad Pappa-björn). Vikingen från Jämtland, senare uppväxt på Öland, är Viktors kusin (läs bror). Erik bodde på Familjen Strömberg/Mellbrinks bondgård på Öland och Viktor var alltid där på somrarna och busade tillsammans. Erik bodde också tillsammans med Viktor hos Viktors pappa Ivar under högstadiet och flyttade sedan tillbaka till Öland för att studera. Erik bor idag i Norge och "meckar" med sin segelbåt och umgås med flickvännen Katta som är från Norge. 

 • Tärna

  Ina

  Ina och Anna gick i samma klass redan under högstadiet, men umgicks inte så mycket under den tiden. Efter Annas halvår i USA hittade de varandra igen i nattlivet och träningen (motsägelsefullt kan tyckas). En annan kul kuriosa är att de var gravida samtidigt och deras döttrar är födda på samma BB med endast 7 timmar emellan. 

 • Marsalk

  Rickard

  Rickard (aka Rillemannen) är en av Viktors bästa vänner, dom lärde känna varandra under gymnasietiden (även fast dom inte gick i samma gymnasium) och blev väldigt nära vänner snabbt. Rickard och Viktor har jobbat tillsammans en del tidigt i karriären, från telefonsälj i en källarlokal, till att sälja fiskolja och jobba med digitala mediaköp. Rickard är en person som gillar "livets goda" - allt från lyxiga middagar till resor tillsammans med sin härliga sambo Isabella. 

 • Tärna

  Gabrijela (aka Gabbi)

  Under Annas andra dag på gymnasiet, mitt under den största Gossip Girl-eran, stod hon plötsligt där: Gabrijela Nujic. Östra Reals egen Blair Waldorf. Anna och Gabbi hittade snabbt varandra och har sedan gymnasiet hängt ihop. En hel del utekvällar har Anna avslutat tillsammans med Gabbi på White Room.  

 • Marsalk

  Jacob (AKA Jacke)

  Jacob är en av Viktors äldsta vänner och de har känt varandra i över 15 år och gjort det mesta tillsammans. Jacob är en riktig "festprisse" som älskar att stå i centrum och se världen. Han gillar surfing och att göra bakåtvolter (helst från tak - ni får fråga honom om ni vill höra historien). Jacob är numera en expert på "personalisering" och e-handel och njuter av singellivet.

 • Brudnäbb

  Tilde

  Tilde är Anna och Viktors dotter och är såklart den perfekta brudnäbben för dagen. Att hon dessutom älskar princessklänningar är ingen nackdel för detta ändamål.

 • Ringbärare

  Walter

  Walter är Anna och Viktors son. Han kommer (med lite hjälp från Tilde) att bära in brudparets vigselringar.