22/8-2020 gifter vi oss!

22 augusti 2020

Viktig information

Nedan presenterar vi en del viktig information som kan vara bra att veta inför den stora dagen.

Lokalen
Som ni säkert redan har sett så kommer vigseln inte att äga rum i Katarina kyrka, utan på Fåfängan. Ni tar er dit på valfritt sätt. Från busshållplats är det cirka 5-10 minuters gångväg. 

Värt att känna till är att det förekommer en del grusgång kring fåfängan, så se till att på skor som inte skapar några problem för det! 

Festlokalen kommer att hålla öppen fram till 02, därefter kan ni ta er hem på valfritt sätt. 

Tid för vigsel
Observera att vigseln börjar 16.00. Var gärna på plats en kvart innan för att hinna hitta till rätt plats. 

Angående Corona
Vi har som tidigare skickats ut per mail tänkt till extra kring bordsplacering och kommer även att ha en separat toalett för äldre/riskgrupper som kan användas under hela kvällen. Om du känner dig sjuk ber vi dig igen att inte närvara på varken vigsel eller fest. 

Tal och underhållning
Om ni önskar hålla tal eller någon annan form av underhållning under middagen tycker vi självklart detta är jätteroligt. Glöm inte att kontakta vår Toastmaster och Toastmadame senast den 7/8 om så är fallet. Kontaktuppgifter hittar ni under fliken på hemsidan med namnet "Toastmaster och Toastmadame". 

Parkering/drop off
Handikappsparkering finns högst upp i anslutning till entrén. Övriga som tar bil och önskar parkera kan göra det längst ner i backen under tunneln vid Danvikstull. 

Taxi får köra upp för backen för att lämna/hämta utanför, men kan vara bra att informera om vilken lokal man är på vid hemfärd med taxi då det är lättare att hitta. 

 • Klädsel

  Ja, det är en fördel

  Klädkod: Mörk kostym

  På denna dag har vi valt att ha mörk kostym som klädkod. Det innebär för män en mörk kostym med ljus skjorta samt slips eller fluga. För kvinnor innebär det klänning eller kjol av finare tyg. 

  Vi ber er att undvika enfärgade klänningar i vitt och svart denna dag. 

 • Barn

  Inte på festen

  Vi älskar både våra och era barn, men denna dag vill vi att festen ska vara barnfri. Barn är välkomna på vigseln, men därefter ber vi att de håller sig på annan plats. 

  Ammande barn, eller barn som är för små för barnvakt, är dock välkomna på festen. Skriv i meddelande rutan när ni svarar om barn ska följa med, så ska vi ha detta i åtanke vid bordsplacering. 

 • Fotografering

  Gärna, men diskret

  Vi kommer att ha en professionell fotograf som fotar före, under och efter vigsel. Vi hoppas få med er alla på bild. Ni får såklart också ta bilder (och dela med er av dem sen!), men vi ber er göra det diskret. Framförallt under vigseln. Den här dagen vill vi inte att ni ska uppleva genom era mobiltelefoner, utan vara i stunden.